Meistä

torstai 29. joulukuuta 2016

2016

Vuosi 2016 alkaa olla paketissa. Koostin vuodesta videon muistojen arkistoon. Videon lopusta voi bongata myös pieniä pätkiä miedän viimeaikojen treeneistä, joiden videoita en ole tänne jaksanut syystä tai toisesta laittaa.

Kulunut vuosi oli elämäntäyteinen ja osin jopa kiireinen. Koulua ja treenejä, vähän lisää koulua ja treenejä. Mukaan mahtui kuitenkin myös paljon muistoja kiikkustuolissa muisteltavaksi. Muutto, TopTeam, SM-hopea, Ruotsi-ottelu ja vapun jälkeiläisagiretki. Lenkki pimeällä pururadalla ja kaikki hyvä mitä siitä on seurannut.

Vuosi on opettanut, sääriluun kautta, että ahnehtia ei saa. Täytyy olla kärsivällinen, munakin kävelee joskus.

Jos tulevalle vuodelle saisi esittää kolme toivomusta, toivoisin terveyttä, terveyttä ja kolme toivomusta lisää. Voitte arvata mihin ne käyttäisin.

Tulevana vuonna haluaisin oppia nauttimaan jälleen agilitystä, jokaisista treeneistä ja pienenpienistä onnistumisista, matkasta. Ilman, että kannan huonoa omatuntoa vähäisistä treeneistä tai ajattelen vain työmaata, mikä meillä on vielä edessä. Silti olen varma, että korkkaamme kisakentät ensi vuoden aikana. Jännää.

Pidetään lippu korkealla ensi vuonnakin ja annetaan naurun raikua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti